Kolla om vi kan hjälpa dig med elinstallationen!

Nedan följer några installationsexempel som vi dagligen utför. Ser Du att just Ditt exempel inte finns nedan, kontakta då oss gärna så kollar vi om våra tjänster kan passa Dig, Du når oss genom att klicka på Kontakt.


Värmeanläggningar
Funderar du på att byta värmeanläggning, pellets, värmepump, ved? Ja, det finns en uppsjö av alternativ att välja, gemensamt för dom alla är ändå att de på endera sättet kräver el. Här hjälper vi Dig med själva elinstallationen på ett smidigt och enkelt sätt.
Renoveringar
Är det dags för renovering? Isåfall är det en mycket god idé att även passa på att renovera Ditt elsystem. Här hjälper vi Dig med det Du normalt inte kan/får göra själv. En renovering av ett elsystem kan vara alltifrån några jordade eluttag för dator, spotlights i tak, strömbrytare, etc till en komplett ny anläggning. Vi hjälper Dig på bästa sätt oavsett omfattning.
Säkerhet
Har Du blivit tipsad om jordfelsbrytare i badrum eller kök? Detta är en mycket bra investering som helt enkelt kan rädda liv! Vi hjälper Dig gärna med en korrekt och snygg installation.
Elinstallationer utomhus
Har Du för mörkt på gården på kvällen, eller är du i behov av eluttag utomhus? Här kan vi hjälpa till med de flesta typer av installationer, naturligtvis är resultatet en säker och anpassad installation.
Större strömuttag
Vi kan även hjälpa Dig med lite större elbehov. Det kan gälla företaget, verkstaden eller kanske de lite mer krävande elbehovet hemma. Vi ser till att Du får en anpassad och säker installation som är just avsedd för Ditt ändamål.